Ovo dosad niko nije dozvolio! Dragani se fanovi pridružili na bini! FOTO

Folk diva Dragana Mirković sinoć je napravila veče za pamćenje na spektakularnom koncertu na gradskom trgu u Novoj Varoši.

Hitovi kao što su „Pitaju me u mom kraju“, „Cvete moj“, „Poslednje veče“, „Nisam ni metar od tebe“ i „Mili mili“ su samo neke od pesama koje su „zapalile“ publiku. Trg ispunjen do poslednjeg mesta zajedno je sa muzičkom zvezdom u glas pevao od prve do poslednje pesme koja se našla na repertoaru koncerta i utisci ljudi iz ovog grada su da dosad nije nije imao tolike publike kao Dragana.

Dragana u Novoj Varoši nije štedela ni glas ni energiju, a posebno je bilo interesantno da tamošnja publika već jako dobro zna reči nove pesme „Zamena“, što je potvrda da je novi singl još jedan hit koji ova pevačica može da upiše u svojoj bogatoj muzičkoj karijeri.

Interesantno je bilo kada se u jednom trenutku Dragani na bini pridružila njena najmlađa publika, što je pevačici istopilo srce i njoj uopšte nije bio problem da svoje postelje za performans deli sa svojim najmlađim fanovima i samu pevačicu je oduševilo to koliko među decom ima fanova.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x