Imao je nerazumne zahteve, ali… Reper se ipak vraća u vilu Parova!

Zahtevi učesnika u rijalitiju „Parovi“, sve nerazumniji, produkcija razmišlja o novim potezima. Poslednji u nizu s neverovatnim zahtevima u razgovoru sa produkcijom rijalitija „Parovi“, bio je reper Ivan Ivanović Đus.
Kako saznajemo, Đus je insistirao da ima muzički studio, gde će moći da stvara, kad bude imao inspiraciju i zahtevao je, pored ostalih, sitnijih uslova, da jednom nedeljno ide u streljanu. Kako produkcija rijalitija, planira da kontakte sa spoljnim svetom drastično smanji, ideja je da se u sastavu vile nađu svi prateći elementi, što zahteva dodatne radove i specijalne troškove.
-Ne možemo otkriti da li je u toku izgradnja muzičkog studija i streljane, rano je za otkrivanje –rekli su nam u produkciji rijalitija „Parovi“. – Činjenica je da će biti izmena, ali to treba da bude iznenađenje. Svakako, nisu Đusovi zahtevi nerealni. Ideja je da se u skaldu sa novom uredničkom dimenzijom, kojom ćemo se prvi put pojaviti ove sezone, uklopimo u postojeći koncept luksuza, glamura, zlatnih slavina i srebrnih pehara. Vremenom smo širili kapacitete luksuzne vile, i ubacivali nove elemente, koji bi im bili dostupni samo u spoljnjem svetu, pa je ideja da im ni ovog puta ništa ne nedostaje, osim što ne mogu da biraju – društvo!
Ali, ono što je još pomenuto, jeste, da je ideja da im se vrati batler, sobarice, da frizer bude sa njima u vili, manikir, pedikir…Da se pored kapsule za solarijum, koju su, učesnici,doduše, najmanje koristili za sunčanje, a češće za seks, dodaju i fotelje za masažu, ali i sto, sa uposlenim maserkama…Definitivno, luskuz im neće faliti, a verovatno ni njihovi sukobi, i romanse koji su obeležili prethodnu sezonu.
Za razliku od mnogih drugih, Đus, kao oprobani rijaliti igrač, dobar šoumen, zanimljiv i mladima i starima, okaljen kad su u pitanju pregovori, izneo jesvoje uslove, koji, mnoge ne čudi, nisu – finansijski.
-Odmah su se dogovorili oko iznosa honorara za ulazak u osmu sezonu rijalitija „Parovi“ – otkriva nam reperov drug, koji je upućen u pregovore. – Đus je trenutno na moru, ali na vezi sa produkcijom Hepi televizije. Pare nisu bile problem, jer obe strane znaju šta dobijaju. Đus ne bi bio Đus, kad ne bi zakočio oko muzike. Muzika je njegov život.

Facebook Comments

Tags from the story
,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *