Saša Popović napao koleginice: Marija napušta emisiju, Karleuša je dosadna, a Viki je smotana!

Saša Popović, direktor “Granda” duže od decenije nalazi se na čelu najpoznatijeg muzičkog takmičenja”Zvezde Granda”, a u razgovoru za VIP iskreno priznaje šta misli o članovima žirija.

Saša veruje da će nadmašiti prošlu sezonu.

– Pun pogodak je bio žiri  kom smo ove sezone dali ulogu mentora, a rejtinszi su pokazali da su gledaoci izuzetno dobro to prihvatili.

Nedostajale su svađe i rasprave između članova žirija, to je bilo zanimljivo…

– Konstruktivne svađe mentora su prednost nad raspravama i svađama žirija tokom svih predhodnih sezona. Publika je bila više zainteresovana da vidi kako će članovi žirija spremiti svoje kandidate, koji su, s druge strane, napredovali posle rada sa mentorima. Upravo je taj momenat najviše kupio publiku.

Saša je isticao da će se koncept takmičenja značajno promeniti. Sada naglašava da se sve menja samo…

– Žiri ostaje isti. Članovi ostaju u kapsuli i nemaju mogućnosti da vide kandidate. Ovog puta članovi žirija neće imati ni mogućnosti da uzmu takmičare kojima su predhodne sezone bili mentori. U svakoj emisiji ćemo imati veliku zvezdu koja će biti tu samo tokom te emisije. Sedeće pored mene i imaće mogućnost da uzme određenog kandidata sa kojim će raditi.

Marija ipak ostaje deo ekipe.

– Dogovorili smo se i nema razloga za brigu, kao što nema razloga da iko od žirija napusti takmičenje jer ekipa ostaje ista.

Na pitanje ko ga od članova žirija najviše nervira, Saša odgovara:

– Svi imaju svoje bubice. Jelena najviše priča i moram da je opomenem da emisija ne traje do zore nego do malo posle ponoći. Njen izgovor je da ona podiže rejting i onda između nas dođe do rasprave i duela. Viki često ne može da se snađe sa tasterima, pa pritisne pogrešno i onda se mi ostali iznerviramo. A Marija ume da bude jako nezgodna i zbog nezadovoljstva što neko nije ili jeste glasao, napusti emisiju, baci bubicu, pobesni, pa se vrati posle pet minuta. Sve to na kraju dođe na svoje.

Izvor: Alo

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...