Kakva ludnica! Spisak učesnika Zadruge 3 sve veći! Bivša ministarka, poznati estradni par i seks bombe!

Pevačica Maja Nikolić, starleta i kreatorka Nataša Šavija i bivša članica grupe “Models” Ivana Stamenković Sindi zvezde su “Zadruge 3”!

Pored ove tri učesnice, u septembru bi trebalo da se u Šimanovce usele i snaja i brat Davida Dragojevića – Dalila i Dejan Dragojević.

– Mnoge poznate ličnosti danima idu na pregovore u Pink, a neki od njih su već potpisali ugovore. Čelnici ružičaste televizije su među prvima pričali sa Majom Nikolić. Od nje se očekuje da bude britka na jeziku kao u “Farmi”. Odbila je učešće u prve dve sezone “Zadruge” jer je želela da se posveti sinovima ali sada se vraća u igru – otkriva dobro obavešteni izvor.

Šavija i Sindi su već počele da se spremaju za kamere.

“Nataša se proslavila u “Parovima” i spremna je da se opet okuša u rijalitiju. Ona je zaljubljive prirode, pa ne bi čudilo da ima romansu u “Zadruzi”. Ivana se, sa druge strane, odlično pokazala u “Velikom bratu” pre šest godina.

Potom je nestala sa javne scene zbog suđenja sa bivšim suprugom, kog je optužila za nasilje u porodici, ali se sada oporavila od svega i jedva čeka ulazak u rijaliti”, kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, Pinkov kec u rukavu su Dalila i njen muž Dejan.

– Njih dvoje su takmičari “Zadruge 2” stalno spominjali jer je Davidova bivša verenica Aleksandra bila u ratu sa njima. Braća David i Dejan su se napokon pomirila, a Dalila je obećala produkciji da će javno raskrinkati Subotićevu. Rekla im je da je sigurna da će oni biti prave zvezde ove sezonei da će napraviti dar-mar pred kamerama – priča izvor za Informer.rs.

Pored njih, na spisku potencijalnih učesnika su i Zoran Šumadinac, Gabrijela Pejčev, Bojan Tomović, Stefan Karić, Dara Bubamara, Katarina Živković i Jelena Jevremović. Na imanju će biti i stari učesnici Mina Vrbaški, Lazar Jeremić, Bane Čolak, Bora Santana, Miljana i Marija Kulić, Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović.

Kao pojačanje se pominje i da se vode pregovori da jedna bivša ministarka iz Vlade Republike Srbije uđe u Zadrugu 3.

Izvor: Informer

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...