Ana Korać negira da su bili zajedno, a on joj slao ruže! Sada se sprema da uđe u rijaliti i ispriča sve! FOTO

Ime Suada Keserovića, poznatijeg kao Suada Sukija, često se moglo čuti u „Zadruzi 2“, kao i prethodnim sezonama „Parova“, a kako se navodi, on je sada rešio da iskoristi svojih pet minuta. On je, naime, otkrio da će od jeseni boraviti u velelpnoj vili u Zemunu, a mnogi su već nestrpljivi da čuju šta sve ima da ispriča o poznatim damama sa estrade.

 

Najskorije, u žižu intersovanja Suki je došao kada se pokrenula priča o njegovoj navodnoj vezi sa Anom Korać. Njih dvoje upoznali su se preko izvesnog Karla, njenog bivšeg dečka. Osim što je ona demantovala vezu, Suki je takođe to učinio rečima:

„Upoznali smo se, družili smo se ali smo kroz zajednicka druženja shvatili da se sviđamo jedno drugome, pojavile su se neke varnice, simpatije, između nas… Ali, naravno, iz poštovanja i mog i njenog prema Karlu, nismo nista preduzimali u tom smeru i nije ništa bilo među nama.“

Takođe, on je iznova demantovao da je bio makro zanosnoj crnki, ali joj je za rođendan poslao ogroman buket crvenih ruža o kojem se dugo pričalo.

Inače, Ana nije jedina zadrugarka sa kojom je Suki dovođen u vezu. Prethodno je bio povezivan sa Zerinom Hećo. Zerina je svojevremeno, kako se navodi, pričala kako joj Suki nije davao mira, te da ju je zlostavljao, slao poklone i stalno se oglašavao tokom njenog učešća u „Parovima“. Jednom prilikom je čak i upao u dvorište vile, ali je odmah bio izbačen.

Mnogi tada, a među njima i Aleksandra Subotić, nisu verovali u ovu priču i smatrali su da je sve to rađeno zarad marketinga.

Izvor: Espreso.rs

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *