Seksi cice, provokativni kadrovi, helikopter, besni automobili i Dragana Mirković! VIDEO

MC Ante M danas je predstavio novi spot koji je zapravo obrada jednog od najvećih hitova Dragane Mirković „Poslednje veče“. Ova nova pesma je dobila naziv „Verovala slepo“.

View this post on Instagram

Dragi moji s ponosom mogu reči da je novi projekat končano izašao. Trudili smo se stvarno maksimalno. Velika mi je čast bila snimiti ovu pjesmu jer svi znate sigurno za HIT ,,Poslednje Veče’’ uvijek mi je ta pjesma bila jedna od najdražih. Tako da, da sam baš ponosan na ovo i da smo sve rješili. U ovom trenutku se želim zahvaliti Dragani @dragana_mirkovic Hvala puno kraljice nemam riječi koji opisuju koliko sam sretan da sam izbacio ovu stvar. Toni Bijelic (bez Instagrama) Jedno veliko Hvala i tebi od srca legendo. ❤️ @brajamusic_official hvala i tebi, mnogo mi je drago da smo se upoznali i surađivali. @gordanagvozdenovic @pavlezi23 Za vas znate i vi sami, nemam komentar, ovo je nešto najjače. Hvala vam ❤️ A za spot su zaduženi moji prijatelji @lp_marko & @petar_kacketdole Ovo je bukvalno najbolji spot koji sam ikada izbacio, i jedva čekam narednih projekata koji trebamo da radimo. Hvala momci ❤️ Uglavnom ne pada mi više ništa na pamet neznam više šta da pišem toliko sam sretan, neću vas smarat više. Uživajte i volim vas. ♥️ @lp_marko @petar_kacketdole @pavlezi23 @gordanagvozdenovic @brajamusic_official @garava @unikatbmen @unikatb

A post shared by ANTE M (@_ante_m) on

Provokativne devojke, seksi kadrovi, helikopter, skupi automobili i glas folk dive je dobitna kombinacija da ovaj spot brzo privuče veliku pažnju.

– Dragi moji s ponosom mogu reći da je novi projekat konačno izašao. Trudili smo se stvarno maksimalno. Velika mi je čast bila snimiti ovu pjesmu jer svi znate sigurno za HIT ,,Poslednje Veče’’ uvijek mi je ta pjesma bila jedna od najdražih. Tako da, da sam baš ponosan na ovo i da smo sve rješili. U ovom trenutku se želim zahvaliti Dragani. Hvala puno kraljice nemam riječi koji opisuju koliko sam sretan da sam izbacio ovu stvar. Toni Bijelić jedno veliko hvala i tebi od srca legendo –  poručio je Ante M na „Instagramu“.

U spotu, među atraktivnim devojkama, glavna ženska uloga je dodeljena seksepilnom top modelu Ljubici Rajković. Ako se pogledaju neke od njenih fotografija, onda ne iznenađuje što su baš nju angažovali za ekranizaciju ove pesme.

View this post on Instagram

Thank you, dear @steveberzghal 🤗

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

View this post on Instagram

🌸 @bebalingerie 🌸

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

View this post on Instagram

Thank you @steveberzghal 😊

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

View this post on Instagram

🌺 J U S T B L O O M 🌺

A post shared by Ljubica Rajkovic (@ljubica_rajkovic) on

A kako spot za pesmu „Verovala slepo“ izgleda, pogledajte u linku ispod!

Facebook Comments

Tags from the story
, ,