Seksi cice, provokativni kadrovi, helikopter, besni automobili i Dragana Mirković! VIDEO

MC Ante M danas je predstavio novi spot koji je zapravo obrada jednog od najvećih hitova Dragane Mirković „Poslednje veče“. Ova nova pesma je dobila naziv „Verovala slepo“.

https://www.instagram.com/p/B0LOMo8oIwn/

Provokativne devojke, seksi kadrovi, helikopter, skupi automobili i glas folk dive je dobitna kombinacija da ovaj spot brzo privuče veliku pažnju.

– Dragi moji s ponosom mogu reći da je novi projekat konačno izašao. Trudili smo se stvarno maksimalno. Velika mi je čast bila snimiti ovu pjesmu jer svi znate sigurno za HIT ,,Poslednje Veče’’ uvijek mi je ta pjesma bila jedna od najdražih. Tako da, da sam baš ponosan na ovo i da smo sve rješili. U ovom trenutku se želim zahvaliti Dragani. Hvala puno kraljice nemam riječi koji opisuju koliko sam sretan da sam izbacio ovu stvar. Toni Bijelić jedno veliko hvala i tebi od srca legendo –  poručio je Ante M na „Instagramu“.

U spotu, među atraktivnim devojkama, glavna ženska uloga je dodeljena seksepilnom top modelu Ljubici Rajković. Ako se pogledaju neke od njenih fotografija, onda ne iznenađuje što su baš nju angažovali za ekranizaciju ove pesme.

https://www.instagram.com/p/BzENaU1oIG6/

https://www.instagram.com/p/B0EAo9coZLm/

https://www.instagram.com/p/By8LYRwoeAF/

https://www.instagram.com/p/ByCp4vxoW73/

A kako spot za pesmu „Verovala slepo“ izgleda, pogledajte u linku ispod!

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x