Marko otkrio šta se dešavalo sa Stanijom, a onda je Luna sve priznala! VIDEO

Bivši partneri Luna Đogani i Marko Miljković sinoć su se konačno susreli pred kamerama u emisiji “Zadruga – narod pita“ gde su rekli jedno drugom sve što imaju.

Gledalac se uključio i pohvalio pesmu Kije Kockar, a onda je komentarisao intimne odnose koji su imale Dorotea Jovanović i Maja Marinkovića sa Markom Miljkovićem. Potom je spomenuo Lunino vređanje obolelog deteta koji se nalazilo u studiju Televizije Pink. Na kraju upitao je zašto se svađala sa Stanijom pred sam kraj.

– Što se tiče Stanije, već sam odgovorila. Bila sam ljuta na sve, dobacila je nešto za moju majku i oplela sam po njoj. Rekla sam njoj, sve što sam mislila da kažem Marku. Ona nije imala lepo mišljenje o meni. Našla je da priča sa Markom baš kad smo raskinuli. Na sve načine je pokušavala da osećam loše, zamislite da sam ja pokušala nešto sa Markom Markovićem, bila bi obešena – govorila je Luna, a onda je Marko dobio reč:

– Ona je radila neke stvari koje mi se ne dopadaju. Distancirao sam se od nje baš grubo. Ne bi me imala, čak i da je htela. To je glupost. Ja sam se sa mnogo ljudi igrao tamo. Neka pričaju o meni slobodno. Lunu sam štitio od drugih, ali sam nažalost i ja nju povredio. Zbog toga sam se zgadio nekim ljudima. Čak sam i auto nazvao “Lepi Mića“… – pričao je Miljković.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x