Ana i David čekaju bebu? Ovu vest saopštili na Instagramu!

Ana Korać je zatrudnela sa Davidom Dragojevićem, ali još nije spremna za ulogu majke.

Naime, kako „Srpski telegraf“ prenosi, bivši zadrugari su u lajv uključenju preko Instagrama otkrili malo više nego što su hteli, pa sve vreme dok je starleta pričala David ju je mazio po stomaku.

Ništa od toga ne bi bilo toliko čudno da se Dragojević u jednom trenutku nije sagnuo i počeo da joj ljubi stomak. Nakon toga su se njih dvoje poljubili i počeli zagonetno da se smeju.

Kako su se njihovi pratioci zbunili zbog tog gesta, počela su brojna pitanja o tome da li čekaju prinovu, zašto je mazi po stomaku, da li će se zaista njih dvoje ostvariti u ulozi roditelja. Oboje su se samo smeškali i pokušali da prebace priču u nekom drugom pravcu, ali im to nije polazilo za rukom.

Svi su bili toliko znatiželjni da David nije imao kud, pa im je odgovorio:

– Nama dvoma je mnogo lepo, ostalo ćete i sami videti, čekajte još malo – rekao je David.

Međutim, kako prenose novine, Ana i David su skroz pogubljeni otkako su saznali da je Ana trudna.

– Ana se danima osećala loše i kada je otišla kod doktorke i uradila analize, saopštili su joj da je trudna. Od tada, umesto da se raduju, njih dvoje su u potpunom paklu. Koraćeva se razmišlja da li da zadrži dete, dok je David na sve načine moli da ne prekida trudnoću. David vrši pritisak da starleta rodi dete i time mu dokaže da ga stvarno voli, dok se ona dvoumi šta da radi – kaže Davidov drug i dodaje da starleta još uvek nije spremna na tako veliku obavezu, ali se, s druge strane, plaši da ne izgubi Dragojevića.

Izvor: Srpski Telegraf

Facebook Comments

Tags from the story
, ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *