POMENULA JE I KIJU… Pevala joj je prateće vokale, a Antonia je sada otkrila šta misli o Luni!

Antonia Gigovska je pevala prateće vokale na prvoj pesmi Lune Đogani. Mi smo kontaktiali ovu pop pevačicu i proverili smo sa njom kakve utiske je stekla o Luni dok su sarađivale u studiju.

View this post on Instagram

💤

A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on


– Super je! Upoznala smo se. Sedele smo i pričale. Ona je ekstra. Biće lepa pesma. Mogu da kažem da će da bude hit jer jako dobro zvuči. Darko Dimitrov je dobro odradio sve. Napravio joj je dobru pesmu – rekla je Antonia za nemazabranjenih.rs.
Pošto je Antonia pevala prateće vokale i Tamari Todevskoj, koja je ove godine predstavljala Severnu Makedoniju na „Evroviziji“, nas je zanimalo koliko se razlikuje to kada peva Tamari koja je jedna afirmisana pop pevačica i to kada peva Luni Đogani, koja je stekla popularnost kao rijaliti zvezda.

View this post on Instagram

yellow maniac ⚡

A post shared by Antonia Gigovska (@antoniagigovskaa) on


– Naravno da postoji razlika između Lune i Tamare. Tamara je već izgrađeni pevač, a Luna nije pevačica, ona je pre svega rijaliti zvezda. Ona je pobednica „Zadruge“. Ja nisam ni gledala to. Postoje ljudi koji je podržavaju i ja nemam problem sa tim. Ima razlike u pevačkim sposobnostima između Tamare i Lune, ali svako može da radi u studiju, ako zna barem malo da peva. Luna je super devojka. Mi smo sarađivali lepo. Ja sam joj otpevala prateće i ne razumem tu famu zbog toga što joj ja pevam prateće vokale. Ja sam pre svega profesionalac i to je moj rad. A ja Luni želim svetsku karijeru i želim joj puno uspeha – rekla je Antonia za naš portal.


Neki je osuđuju što je pevala Luni prateće vokale, a drugi je podržavaju. Pre svega vođeni sukobom između Lune i Kristine Kockar. Ona nam je otkrila kako komentariše sve to.
– Što se tiče Kije Kockar, ona mi je draga i nema razloga da komentarišu loše Kiju. To je moj radi i ja bih rado pevala prateće vokale i Kiji. Nemam ništa ni protiv Kije ni protiv Lune. Ja to ne gledam tako. To je moj posao i ja sam profesionalno obavila svoj posao. I naravno da Kiju volim mnogo i mene ono što se dešavalo između njih dve u „Zadruzi“ ne zanima niti sam to gledala.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *