Marko rešio da zaprosi Lunu? Evo koji datum je izabrao!

Marko Miljković i Luna Đogani prvi put su se pojavili zajedno posle rijalitija u emisiji, gde je zadrugar otkrio da je 14. jul posebno bitan datum za njega i blogerku, kao i da će se tada videti.

„Marko je shvatio koliko mu je stalo do Lune tek kada se rijaliti završio. Teško mu je palo što ju je ostavio pred sam kraj „Zadruge“ i sam kađe da je ispao gad prema njoj. Razmišljao je kako da opet zadobije Lunino poverenje i kako da joj dokaže da je zaista voli i da želi da budu zajedno. Tako je sam došao na ideju da se vide 14. jula i da je tada veri, pošto je to poseban dan za njih dvoje, jer, kako Marko kaže, tada bi im bilo pola godine veze da se nisu rastali“, priča Miljkovićev drug za telegraf.rs i otkriva detalje iznenađenje koje čeka Lunu.

„Kada nam je to saopštio, mi smo u prvom trenutku svi bili začuđeni, a onda smo ga rado podržali i pomogli mu da joj spremi iznenađenje. Ono što je već uradio jeste to da joj je prvi poslao poruku i dogovorili su se da se vide 14. jula. Tada joj je Miljković rekao da će mesto sastanka da joj javi naknadno i blogerka se složila sa tim. Marko se dvoumi oko lokacije, pošto želi da joj priredi spektakularno iznenađenje. Đoganijeva i ne sluti šta je čeka“.

Facebook Comments

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *