Sanjina majka rešila da stavi tačku na njenu vezu sa Matorom! Čeka ih ozbiljan razgovor!

Ljubavna veza Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koju su započele još u prvoj sezoni “Zadruge”, opstala je i nakon drugog serijala.

Njihova romansa nailazila je često na podršku, ali i na osporavnje čemu one nisu davale značaj, već su uživale u svojim emocijama.

Nakon izlaska iz “Zadruge”, Sanja Stanković je u studiju najgledanijeg rijaliti programa izjavila kako njena majka namerava da rastavi Matoru i Sanju zbog svih svađa koje su imale pred kamerama.

U intervjuu za portal Pink.rs, Matora je otrkila kako je izgledao njen prvi susret sa Sanjinom majkom nakon izlaska iz “Zadruge 2” i tom prilikom istakla da je uskoro očekuje ozbiljan razgovor sa majkom svoje izabranice.

“Sinoć sam se videla sa Sanjinom mamom. Zagrlili smo se i samo mi je rekla da me čeka jedan dug razgovor. Verovatno ćemo sutra da odemo ona i ja same na ručak. Meni su moji zamerili svađe sa Sanjom, najviše, i mama je upamtila svađu sa Karađorđem. Ponosni su što sam izašla bez puno kazni”, pričala je Jovana.

Matora je u nastavku otkrila da se uplašila kada je nakon izbacivanja iz Bele kuće, videla da u studiju nema njene devojke, ali joj je kamen pao sa srca nakon što su joj saopštili da je Sanja otišla na aerodorom po majku.

“Kada sam izašla prvo sam se uplašila kada sam videla da je nema u studiju, onda mi je Dušica pokazala poruku da ide na aerodrom. Mama joj je rekla da želi da me vidi. Prvo nisam znala kako da priđem njenoj mami, napravila je ljutitu facu, a onda me je zagrlila. Ja sam počela da plačem i ona je bila na ivici suza”, govorila je Matora.

Na samom kraju razgovora Matora je pričala o pobednici drugre sezone Luni Đogani, sa kojom su Sanja i ona uspele da izglade odnose tokom boravka u Beloj kući.

“Obećala sam joj da ću da je odblokiram. Videćemo kako će to dalje da ide. Još imam poverenja u nju. Sanju i mene može da pozove kad god hoće da ručak ili razgovor”, pričala je Jovana.

Izvor: Scandal

Pratite nas na društvenim mrežama!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Survivor?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs na YouTube.com

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...