Optužuju je da je ukrala pesmu! Sara se oglasila nakon svega!

Sara Reljić je nedavno predstavila novi singl „Ubijaš me“ i spot za tu pesmu već ima više od milion pregleda na „Youtube“.

Ipak sve tu ništa ne bi bilo sporno da nedavno nije otkriveno da još jedna pevačica ima pesmu sa sličnim tekstom i melodijom.

Reč je pesmi koji je snimila Miljana Drljača i to 2011. godine i koja ima sličan naziv pesme. Sarina se zove „Ubijaš me“, a ova druga „Ubijaš me ti“.

– Ukrala vam je Sara Reljić pesmu! – stoji u komentaru na „Youtube“ ispod snimka prve verzije ove pesme.

Kontaktirali smo Saru i proverili smo sa njom da li je ona zaista ukrala ovu pesmu i kako je uopšte ova numera došla do nje.

– Nisam znala da je tu pesmu neko snimio pre mene niti mi je bilo na kraj pameti. Kada sam pročitala komentare da takva pesma već postoji, reagovala sam tako što sam mislila da su klasični “hejterski” komentari, ali ipak odlučim da pogledam koja je to pesma u pitanju. I kad sam ušla u pesmu i poslušala je,  imala sam šta da čujem. Iskreno, ostala sam u šoku da mi je neko prodao pesmu bez ikakvog nagoveštaja da postoji već pesma sa istim takvim tekstom. Na kraju smo izgladili odnose. Naravno, autor pesme ima pravo da proda pesmu koliko hoće puta, ali svakako ja kao neko ko je kupuje trebalo je da se malo više informišem. Kad ovako na kraju sve pogledam, nije mi žao iz prostog razloga što sam ja sve pošteno odradila, uredno platila i na kraju snimila pesmu sa tekstom onako kako ga ja osećam. I predivno je ispala – rekla je Sara za naš portal.

 

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x