Oglasio se Marko nakon što ga je Luna otpratila! Evo šta je poručio! FOTO

Luna Đogani je sinoć gostovala kod Darka Tanasijevića, kao pobednica druge sezone rijalitija Zadruga. Ona je tom prilikom odgovarala na brojna pitananja gledalaca, a mnoga su se odnosila na Marka Miljkovića sa kojim je podsećamo raskinula samo jedan dan pred finale.

Ona je tom prilikom rekla da je Miljkovića otpratila sa Instagrama, upravo zato što joj je teško i ne može da gleda njegove objave. Ona je rekla i da su osećanja još uvek prisutna i da joj je upravo zato veoma teško i da ne želi sebe da povređuje, a da će u budućnosti, ako se za to stvore uslovi biti spremna da se vidim sa Miljkovićem i da razgovaraju kao prijatelji i poznanici.

Mnogi gledaoci su se javljali, a dosta fanova je pustilo suzu zbog toga što su Luna i Marko raskinuli, tako da se na kraju intervjua rasplakala i Luna koja je sve hrabro podnela.

Sa druge strane i Miljković bije svoje bitke. On je objavio porkuku na svom Instagram profilu u kojoj apeluje na sve ljude da mu ne pišu loše stvari o Luni.

– Molim sve ljude koji cene i poštuju bilo šta u meni, da prestanu da pišu ružne stvari o Luni, jer se ježim na te komentare, a ne mogu sve da vas blokiram – napisao je on.

Po njegovoj poruci vidimo da mu nije lako i da i dalje voli Đoganijevu, a da li će se oni sresti na žurki Zadruge večeras i možda razmotriti situaciju među njima. Ostaje da vidimo.

Zadruga

Facebook Comments

Tags from the story
,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *