Nakon pet godina braka! Razvodi se Eros Ramacoti od 26 godina mlađe manekenke! VIDEO

Eros Ramacoti (56) i njegova supruga, 26 godina mlađa manekenka Marika Pelegrini (30) stavili su tačku na desetogodišnju ljubav i petogodišnji brak.

U zvaničnom saopštenju potvrdili su vest o razvodu, što je razočaralo obožavaoce slavnog italijanskog pevača.

– To je bilo divnih 10 godina, zajedno smo izgradili prelepu porodicu i bili smo beskrajno srećni. Smireni smo u zajedničkom izboru, naš odnos ostaje prijateljski i ljubav koju smo delili je i dalje tu. Imamo veliko poštovanje jedno za drugo i molimo javnost da poštuje našu privatnost i privatnost naše dece u ovom stresnom periodu za celu pordicu – navedeno je u zajedničkom saopštenju, prenosi italijanski portal Ansa.

Eros i Marika počeli su da se zabavljaju 2009. godine, a venčali su se pet godina kasnije, 2014. Iz zajdničkog zivota imaju dvoje dece, Rafaela Mariju (8) i Gabria Tulia (4).

Najveća italijanska pop zvezda će u okviru velike svetske turneje “Vita Ce N’e World Tour” održati koncert u Beogradu, gde će nastupiti 24. septembra u Štark areni. Eros je nedavno predstavio numeru “Siamo” (“Mi smo”), četvrti singl sa aktuelnog albuma “Vita ce n’e”, za koju je posebno emotivno vezan jer je posvećena njegovoj supruzi.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...