Luna progovorila o svađama roditelja! Branila Anabelu, a pogledajte šta je rekla o Gagiju! VIDEO

Nakon 10 meseci žestoke borbe, Luna Đogani je osvojila prvo mesto u rijalitiju i zaradila 50.000 evra, dok je drugoplasirani Marko Miljković osvojio luksuzni automobil marke “Škoda”.

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa sinoć je u svom prvom intervjuu pričala o svom boravku u Beloj kući.

Voditelj Darko Tanasijević nije mogao a da se ne dotakne jedne od najaktuelnijih tema – upitao je Lunu o trenutnim odnosima njenih roditelja.

– Luna, nakon proglašenja pobednika, od mojih kolega novinara saznala si za zategnute odnose svojih roditelja. Kako to komentarišeš?

– Nisam mnogo pričala o tome sa mamom, sa tatom tek treba da se vidim. Znam da je ispao haos! Krivo mi je što se već dve godine svaki moj postupak, i moje porodice, što se svaljuje na moju mamu. Nju su za sve okrivili, za sve dobro i loše što se meni desilo. Smatram da nijedna majka svom detetu ne može želeti loše. Moja majka je meni posvećena od trenutka kada sam prvi put otvorila oči, žrtvuje se za nas, daje se, a svi je napadaju, čak i mrze.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...