Nisu se pojavili na superfinalu… Suzana Perović: Porodica nema pravo da mi sudi!

Suzana Perović zauzela je deveto mesto u drugom serijalu rijaliti programa „Zadruga“, a njeno učešće u najgledanijem TV formatu na ovim prostorima proteklo je veoma turbulentno.

Suzana se u Beloj kući zaljubila u Mikija Đuričića, sa kojim je imala čak i intimne odnose, iako su je napolju čekali suprug i deca. Suzana je od Mikija doživela čak i fizičko nasilje, kada ju je on ošamario u sobi za izolaciju.

Nakon izlaska Suzanu Perović u studiju „Zadrug 2“ nisu dočekali članovi porodice, već su je zagrili najbolji prijatelji iz Bele kuće Zlata Đurković i Savo Perović. Ova superfinalistkinja nakon napuštanja imanja, dala je izjavu za Pink.rs.

– Osećam se fenomenalno, osećam se euforično. Presrećna sam što sam od 6. septembra do 6. jula uspela da živim tamo svih deset meseci. To je za mene veliko životno iskustvo. Zahvaljujem porodici Mitrović na pozivu, na ukazanom poverenju i časti da ja budem deo ovoj projekta ‘Zadruga 2’ – rekla je Suzana.

Mi smo od Suzane želeli da čujemo i šta joj je najteže palo tokom proteklih deset meseci, a Perovićka je izjavila da je to momenat kada je doživela emotivan krah ljubavi sa Mikijem Đuričićem.

– Najteži trenutak je bio 11. juna kada mi se desio onaj nemili događaj o osobe od koje sam to najmanje očekivala, to je bio moj emotivni krah. Najlepši trenutak mi je bio kada sam čula svog sina – pričala je Suzana.

Suzanu porodica sinoć nije dočekala u studiju, a zbog čega je to tako, rekla je upravo za Pink.rs i istakla da se njeni sin i ćerka nisu najbolje razumeli sa fotografom i rediteljem Dejanom Milićevićem oko polaska za Šimanovce.

– Evo sada sam se upravo čula. Dejan Milićević, moj sin i moja ćerka se nisu razumeli šta i kako treba da krenu. Ja se nadam da će uskoro stići. Niko nema pravo da sudi, osim ljudi koji su živeli u Zadruzi, jer niko ne zna kako je. Ja ću se truditi da razgovaram sa porodicom, ali ovde je tačka. To je moje i to je završeno – pričala je Suzana o svojoj porodici.

Izvor: Pink.rs

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *