Iskoristio je Lunu zbog rijalitija? Anabela: Marko je ozbiljno poradio da stigne daleko…

Iako je odlučila da se ne oglašava, Anabela je ipak progovorila kako gleda na vezu svoje ćerke i Marka Miljkovića, kao i o problemima koje su imale nakon „Zadruge 1“.

– Prošle godine sam se na sve načine trudila da je odvojim od oženjenog muškarca i da joj objasnim da greši. Kada sam shvatila da ne mogu da doprem do njenog mozga i srca, odlučila sam da je podržim, kao što bi svaka majka uradila. Odlukom da podržim tu vezu sam sebi učinila medveđu uslugu i navukla mržnju velikog broja ljudi. Bukvalno sam prošla pakao. Zbog svega mi se pogoršalo zdravstveno stanje. Kada je odlučila da se upusti u istu igru, rešila sam da se povučem kako bi postala jača – rekla je Anabela u jednom intervjuu.
Na osudu javnosti zbog toga što je dozvolila Luni da ponovo uđe u rijaliti, bivša pevačica je rekla da ona, koliko god volela svoju decu, ne može da bude i njihov vlasnik, te da nije imala izbora kada je Luna donela odluku o ulasku u „Zadrugu 2“.

– Dva dana zbog toga nismo bile u kontaktu, ali sam morala da popustim, rekla sam OK, moje dete odlazi i ja ne mogu da je ne ispratim i poželim sreću.

Anabela je prokomentarisala i vezu Lune i Marka, kao i to zašto se ovoj vezi sada protivi.

– Iako sam bila srećna u početku kada su Luna i Marko započeli vezu, sada više nisam. Ovo doživljavam kao rijaliti-vezu gde imamo jednog ozbiljnog rijaliti-igrača, koji je napravio ozbiljnu priču. Ako uzmemo u obzir njegov prošlogodišnji plasman i ovogodišnji, sve je jasno. On je ozbiljno poradio na tome da stigne daleko i ja mu na tome čestitam. Ne mogu da ulazim u vezu između devojke koja je moja ćerka i rijaliti-igrača.

Izvor: Kurir/ Espreso

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *