Ovaj pevač je napravio uspešnu karijeru, bez obzira što je ušao u sukob sa Sašom Popovićem i Grandom! FOTO

Najveći broj muzičkih zvezda nastalih u ovom veku produkt su „Grand“ produkcije, bilo da su u nju ušli kao učesnici talent šou-programa „Zvezde Granda“ ili da su sklopili ugovor sa direktorom Sašom Popovićem ne bi li izdali album za njega i imali promociju u najgledanijim emisijama.

Međutim, postoje primeri, poput Seke Aleksić ili Maje Berović, koji dokazuju da je moguće uspeti i bez „Granda“, a na ovu listu se upisuje i Boban Rajović, koji je, takođe, imao nesuglasice sa Popovićem.

– Pobedio sam svoj ego i dokazao da sam napravio ime i bez „Granda“. Naučio sam da ne treba terati mak na konac i po svaku cenu biti tvrdoglav – izjavio je pevač za Kurir Stars.

– Jednog dana, ako bih sa ljudima iz „Granda“ seo i osetio i prijateljsku atmosferu, ne bih smatrao porazom da se pojavim tamo – dodao je on, ističući da je ipak u prijateljskim odnosima sa porodicom Živojinović, te da je prisustvovao otvaranju restorana Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

– Bio sam, sa suprugom. Ko god mene i moju porodicu od srca pozove, naravno da ću se odazvati i doći. Tako sam vaspitan – zaključio je vlasnik hita „Usne boje vina“ za Kurir Stars.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x