Milena Ćeranić otvorila dušu! Progovorila o najstarijem zanatu, abortusima, drogiranju i seksu na jednu noć!

Milena Ćeranić je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, koja uvek iskreno odgovara na pitanja.

Tako je bilo i ovaj put, kada je za portal alo.rs odgovorila na neka škakljiva pitanja i teme.

Gejevi i deca

Nisam kompetentna da govorim o tuđim životima jer ne volim da osuđujem ni one koji su mi slični, a ni one koji se po bilo kakvom opredeljenju razlikuju od mene. Stvar je svačijeg izbora sa kim želi da bude. Važno je da svako od nas prizna sebi da je ono što jeste i da uživa u tome što ga kao ličnost predstavlja. Najveći uspeh je ne stideti se.

Lake droge

Budući da nisam poročna i da ne konzumiram ni cigarete, a kamoli droge, ne mogu sa žarom da odgovorim na ovo pitanje. Ipak, verujem da bi možda bolje bilo da se legalizuje jer kod nas pogotovo važi pravilo da nam je zanimljivo ono što je zabranjeno. Kada bi ljudima dozvolili da konzumiraju lake droge, to im više ne bi ni bilo zanimljivo.

Prostitucija

Prostitucija postoji i, branili je ili ne, ona je oko nas i vidljiva nam je na svakom koraku. Nemam drugi komentar.

Život posle smrti

Verujem ili bolje rečeno želim da verujem da se nešto dešava i van ovog sveta. Zato gledam da budem što je moguće bolja verzija sebe. Verujem i u sebe i u ono nešto van mene i svega što mi je vidljivo. A to „nešto“ je bog.

Seks na eks

Nisam pobornik takvih vrsta odnosa. Svako ima svoj izvor i pravo da radi šta želi, ali ja ne podržavam seks na jednu noć.

Eutanazija

To je teška odluka i sigurno je da time moraju da se pozabave ljudi koji se u takve situacije razumeju. Nikada nisam dublje razmišljala o tome, pa da mogu nešto pametnije da kažem.

Abortus

Abortus je apsolutno pravo žena i niko, ali niko ne sme da odlučuje umesto njih.

Razvod

Razvesti se nije sramota, nego smo mi takav narod da sve što jeste sramota radimo, a sve što nije u svojoj glavi vidimo kao sramotu. Sramota je živeti nesrećno, a razvod je normalna stvar i nikada ne bih razmišljala o tome šta će mi okolina reći.

Psihijatar

Lično idem kod psihijatra i mnogo mi je pomogao tokom života. Svako treba da ima svog psihijatra. Mnogo bi nam bolje bilo.

Samoubistvo

Nikada nećemo moći sa sigurnošću da kažemo da li je to kukavičluk ili hrabrost. Što duže razmišljamo o tome, to nam je teže da razjasnimo šta se desi u čovekovoj glavi da sebi oduzme ono najdragocenije.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x