Miljana iznela teške optužbe: Zola je mogao da mi otruje dete!

Miljana Kulić otkrila je za Rijaliti magazin da je, dok se selila iz stana u Nišu u kome je živela sa Lazarom Čolićem Zolom, našla kokain i kesicu marihuane. Ona je iznoseći stvari iz stana, našla u kupatilu belu smesu, za koju nije znala šta je. Odmah nakon toga pozvala je sestrinog druga i pitala ga šta je to, on je uzeo smesu, protljao zube i ustanovio da se radi o opojnoj drogi.

https://www.instagram.com/p/BnXLMaqHCSw/?utm_source=ig_web_copy_link

– Kada sam čula šta je, istog momenta mi je pozlilo i pala sam u nesvest. Sledeće čega se sećam je da se budim i da sam u bolnici na infuziji jer sam kolabirala od stresa. Nisam mogla da verujem da sam mu toliko verovala i da ništa od toga ni znala ni videla nisam. Lepo mi je majka govorila da je on narkoman i da treba da ga ostavim, a ja budala verovala. Za sve znam da posavetujem, ali kada sam ja u pitanju, ne znam ništa. Užasno se osećam, iskorišćenom i izigranom. Dok sam ja čuvala dete i plaćala njegove dugove, on se drogirao, i to u stanu gde smo živeli s detetom. Mogao je dete da mi otruje, a i mene, ali ja to ništa nisam znala do skoro. Ja sam kao svaka uzorna majka čuvala i sebe i dete od svega jer mi je ono prioritet, ali mi se gadi kad pomislim na njega – rekla je bivša zadrugarka i otkrila dalje još šokantnih stvari:

– Nije on iz rijalitija izašao zato što me voli, nego zato što je video da ja imam nekoliko hiljada evra u apartmanu, jer mi se honorar isplaćuje mesečno. Tek kad je video koliko para imam, krenuo je, do tada nije hteo da ide. Sada mi je sve mnogo jasnije i svaki njegov potez mi je jasan, ali sam bila zaljubljena, pa to nisam kapirala. Svakako mi je dete bilo na prvom mestu kako god da je to delovalo. Kada smo izašli, uzeli smo stan, a pare su mi stajale u fioci za sve što nam je potrebno i stvarno nisam gledala i brojala. On je odlazio da se kocka i pričao mi je kako uzima po 100 evra i da tamo igra igrice, a istina je drugačija. Molio je taksiste i neke klošare po Nišu da mu nabavljaju drogu.

https://www.instagram.com/p/BmZXbZcHjQj/?utm_source=ig_web_copy_link

Jednom kad sam uspavala Željka, izašla sam iz sobe i videla punu kuću klošara. To su ti koji su ga verovatno spajali sa narko dilerima. Ja sam sve to posle saznala od mame i ljudi po Nišu. Da sam tako nešto znala, isterala bih ga iz kuće kao kera, jer takve stvari ne bih nikad dozvolila pod svojim krovom. Nije bilo teško prevariti me jer sam po ceo dan čuvala Željka. Kad dođe žena da mi pomogne, ja čistim kuću i raspremam stvari jer smo se nekad pet dana nakon izlaska vraćali u rijaliti, kad se malo odmorimo. Do ovoga nikada ne bi došlo da sam slušala mamu i tatu. Jedino što je bilo bitno u tom periodu je to što dete nisam zapostavila nijedne sekunde – zaključila je Miljana za Rijaliti.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...