ŠIROKO! DARKO LAZIĆ ne štedi kada je naslednik u pitanju! Dao 10.000 evra za ovo!

Darko Lazić i  Marina Gagić, odlučili su da zamrznu matične ćelije iz pupčane vrpce svog sina Alekseja, koga su prošle subote izveli iz porodilišta.

S obzirom na to da u Srbiji ne postoji ni javna ni privatna banka za čuvanje matičnih ćelija iz pupčane vrpce, Darko je, kako Kurir saznaje, odlučio da banka matičnih ćelija njegovog sina bude u Švajcarskoj. On je za ovaj proces navodno iskeširao 10.000 evra, što pokazuje da kada je u pitanju zdravlje najmilijih, on ne štedi.

– Otkako je saznao da mu je još uvek nezvanična supruga ostala u drugom stanju, a to je bilo mesec dana nakon što je Darko doživeo tešku saobraćajnu nesreću, pevač je, pored svog zdravstvenog stanja, vodio računa i o budućnosti svog sina. Borio se da stane na noge, a pored problema koje je imao, najvažnije mu je bilo da obezbedi univerzalni potencijalni lek za dete – priča izvor za „Kurir“.

On kaže da je preko prijatelja stupio u kontakt s bolnicom koja je jedna od najboljih u Švajcarskoj za čuvanje matičnih ćelija.

– Darko je već prošao kroz taj proces kad mu se rodila Lorena, ali se i pored toga do detalja raspitao o lečenju koje važi za terapiju budućnosti. Marina i Darko sjajno funkcionišu i odmah su se odlučili za jednu od najboljih bolnica u Cirihu. Nekoliko meseci pred porođaj su potpisali ugovor sa bankom, a nakon porođaja je taj proces i završen, pa su oboje mirni i spokojni i uživaju s naslednikom – završava izvor.

Postupak čuvanja matičnih ćelija, inače košta od 5000 do 20000 evra, u zavisnosti u kojoj se zemlji nalaze. Potencijal lečenja pomoću matičnih ćelija iz pupčanika se povećava iz dana u dan, a do sada se leči preko 80 različitih bolesti. Na ovaj način obezbeđuje se, između ostalog, lek za leukemiju, kancer, nasledne anemije, pa i metaboličke poremećaje.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x