ODAKLE IM? Sara Reljić: Ja dobro zarađujem, ali ne mogu sebi da priuštim stvari koje imaju Ana Korać i Sanja Stanković

Pevačica Sara Reljić podržala je Minu Vrbaški što je javno priznala da se bavila prostitucijom, jer nije, kako je rekla, prodavala lažni moral kao neke učesnice Zadruge.

– Mislim da je ona jako mlada i da je jedna od retkih koje ne prodaju moral. Rekla je „Bavila sam se time, kajem se zbog toga“, što znači da šalje deci i svim mladima poruku da to nije dobra stvar. Mislim da je lepo sa njene strane što je to priznala, nije prodavala moral kao recimo neki – objasnila je Reljićeva i dodala da je čula razne priče o starletama.

– Ja ne znam da li je ovo što su pisale novine da li je istina ili ne, ali ja nisam bila u tim novinama, ja znam čime se ja bavim. Ne znam zašto su neki izašli u novinama, a neki nisu – rekla je pevačica.

Sara je upućena i u priče koje kruže o Ani Korać i Sanji Stanković i kako se svi pitaju odakle Ani novac ako se, kako je rekla, ne bavi ni sa čim konkretnim.

https://www.instagram.com/p/BvHc-6rBLlc/?utm_source=ig_web_copy_link

– Jesam, ali to je normalno. O starletama uvek kruže te priče i bile i nebile. To nije moja stvar, kružile su priče ali sam ja i dalje bila okej sa Sanjom. Priče su tipa: „Odakle Ani kola, odakle joj tolike pare za plastične operacije…“ Nemam pojma, nisam upućena ko je njoj šta finansirao, ali sam čula: „Odakle njoj te stvari kada se ona ne bavi ni sa čim konkretnim“ – kaže Sara.

Kako Sara vredno radi i dobro zarađuje od honorara, pitali smo je da li od tog novca može sebi da priušti skupocene automobile i krpice kao Ana i Sanja.

https://www.instagram.com/p/BSOF9CLhjO8/?utm_source=ig_web_copy_link

– Ne, je ne kažem da ne zarađujem dobro. Zarađujem svarno onoliko koliko bi svaka osoba u mojim godinama bila zadovoljna da zarađuje. Takođe, nisam osoba koja fura besna kola i ne znam šta, nego jednostvano šta mi život da ja to uzmem… To nisu cifre koje bi pokrile tolika kola, markiranu odeću i sve to, tako da ne – bila je iskrena pevačica za telegraf.rs.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x