Dragana Mitar o propasti braka: Ja sam njega varala iz osvete! Zbog stvari koje mi je radiou trudnoći!

Dragana Mitar je rešila da otvori dušu i ispriča sve o ljubavnom brodolomu kooji je kasnije doveo do raspada njenog braka sa Sinišom Dragutinovićem.

– Možda smo od velike ljubavi došli do ovoga. Istrpela sam neke stvari, da li je to sa suprotne strane bila neka ljubomora ili ljubav, ne znam. Oprostila sam, ali zaboravila nisam. Bile su razne svađe, rasprave, ali i ušuškanost i sigurnost, sve smo radili zajedno, sve to je eskaliralo. On je takav profil čoveka da nikad ne znaš na čemu si, ali ja to svrstavam pod „krizu srednjih godina“. Kada sam upoznala muža, Siniša nije imao ništa – ispričala je Dragana za espreso.rs, koja se potom prisetila perioda dok je bila trudna.

– Žena kada prevari je osuđena, a sve što sam uradila, uradila sam sebi. Ljudi su me primakli uz zid, ja probam da slažem, ali onda na kraju kažem istinu. Postoje neke stvari u trudnoći koje su me bolele, on me prevario. Ja sam se porodila, a muškarci tada koriste priliku da zadovolje potrebu na drugom mestu. Imala sam potrebu da se osvetim i uradim ono što je i on meni, da bi video kako je teško i strašno. Pokušavala sam da nađem beg. Ja sam njega prevarila dva puta, a on mene 55 puta, posle sedam godina dosta sam se zavaravala. Vreme je da se stavi tačka i okrenemo nove listove.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x