Uoči finala… Roko: Najviše pažnje mi je privukla Antonia, ona je vokalni manijak!

Večeras je superfinale takmičenja „Pinkove zvezdice All Stars“. Uoči finala, proverili smo ko su takmičari iz ovog šoua koji su najviše oduševili Roka Blaževića, pobednika treće sezone „Pinkovih zvezdica“.

– Ova sezona mi je posebno draga jer pratim sve svoje prijatelje iz prethodnih sezona, a svi su u međuvemenu napredovali i postali pravi muzičari i divni ljudi. Moram priznati da mi je najvise pažnje privukla Antonia Gigovska, koja je vokalni manijak. Videli smo se i na „Evroviziji“ gde smo predstavljali svoje zemlje i mislim da je dogodine čeka „Evrovizija“, ali u ulozi glavne pevačice jer stvarno to i zaslužuje. To joj od srca želim, da pokaže svetu sve što zna te da predstavi svoju državu u najboljem svetlu – rekao je Roko za naš portal i dodao:
– Još jedna devojka mi je vec odavno zapela za uho, a to je Isidora Mitić. To je devojka koja može otpevati što god hoće i, po mom mišljenju, definitivno, s Antoniom, konkurira za pobedu. Od svih me najviše iznenadio napredak moje male Dake koja više i nije tako mala. Mislim da deca u njenim godinama mogu samo sanjati o takvom pjevanju i šouu koji ona svaki put napravi kad izađe na scenu. Pratim njen rad vec godinama i mislim da ima ono nešto potrebno da osvoji čitav region. To su sve moji, sad vec dugogodošnji, prijatelji i nije mi lako izdvojiti jednog od njih tako da navijam večeras za sve i svima želim puno sreće pa neka pobedi najbolji!

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x