Pop pevač nije oduševljen njenom idejom: Lunči, nije to za tebe!

Pop pevač Danijel Alibabić je bio jedan od retkih među javnim ličnostima koje su podržavale Lunu Đogani u toku prve sezone „Zadruge“. Mnogi su se u toku prethodne sezone ogradili od nje, ali Danijel nikada. Na kraju druge sezone „Zadruge“, proverili smo sa njim kako sada gleda na Lunu i šta misli o njenoj vezi sa Markom Miljkovićem.


– Izuzetno slabo sam pratio „Zadrugu“ ove godine, ali verujem da je Luna bila ono što jeste, iskrena i dobra duša sa svim svojim manama i vrlinama koje svi posedujemo. Luna ima ogromnu podršku moje porodice, a koga oni vole onda volim i ja – rekao je Danijel za nemazabranjenih.rs i potom otkrio šta mu se ne sviđa kada su Lunine ambicije u pitanju i šta bi je savetovao da sada ima prilike da se čuje sa njom:


– Ono što sam uspeo da čujem na nekoj od „Zadrugovizija“ je to da planira da se bavi pevanjem kada izađe. Lunči, izdigni se iznad toga, lepa si, mlada i inteligentna, ali nije to za tebe. Svedoci smo da danas imamo priliku da pevačicom nazivamo sve i svašta, ti budi drugačija. Ako tvoja želja ipak bude jača od ove realne situacije, radi na sebi dok ne dođeš do tog nivoa da možeš da se baviš ovim poslom. Svakako ćeš biti u centru pažnje, interesantna medijima. Ti ne moraš ništa na silu, to je tvoja moć i prednost.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x