Karleuša, Ceca ili Brena? Koja je od njih tri je Sari najdraža?

U emisiji „Bum sa Zeletom“, u radijskom emisiji na „Bum Bum“, pevačica Sara Reljić je između ostalog morala da bira između Jelene Karleuše, Cece Ražnatović i Lepe Brene. Bivša zadrugarka je rekla da je po stilu Karleuša na prvom mestu, ali da je njoj najdraža Brena.


– Najmanje mi njen (Karleušin) senzibiltet odgovara. Ništa lično. Volim i nju. Sve tri volim, ali prosto, Lepa Brena mi je uvek nekako vesela. Ja volim uvek vesele ljude. Ne volim agresivne ljude, ne volim agresiju. Ne volim nepristojno ponašanje. Tako da mi je Lepa Brena skroz super. Uvek je kul. Kao da je uvek dobro raspoložena. To je uvek lepo videti. Ceca je s druge strane jako odmerena – rekla je Sara.


– I eto Jelena. Ja volim što ima svoje mišljenje i svoj stav bez obzira na sve, ali takođe to nekada zna da bude, po meni, previše – navela je mlada pevačica.
Sara je u istoj emisiji imala zadatak da bira između Teodore Džehverović, Sare Jo i Nikolije Jovanović. Od njih tri, najdraža joj je bivša cimerka iz „Zadruge“.


– Teodora mi je tu prva. Ona je uvek nasmejana. Ja volim ljude koji šire pozitivnu energiju. To jednostavno tako kod mene. Ja ne volim mračnjake. Teodora je tu koja je uvek nasmejana i koja širi pozitivnu energiju – rekla je Reljićeva.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x