Produkcija kriva za hakovanje Aninog profila? Oglasila se Soraja i otkrila svoja saznanja!

Proteklih dana pojedini fanovi krive produkciju da je kriva zbog toga što je Ana Korać ostala bez profila na “Instagramu”. Oni čak tvrde da je telefon bio u produkciji i da je odatle “nestao”. Mi smo kontaktirali Soraju Vučelić, najbolju Aninu drugaricu, i proverili smo šta je istina i kakva su njena saznanja u vezi sa ovom aferom.


– Ana je pre dve godine izgubila karticu. Znam da mi je govorila posle prve “Zadruge” da treba da kupi novu karticu, ali nije kupila i to je tako ostalo. Nije ni kupovala novu jer je ponovo ulazila u rijaliti. Mislim da je neko kupio taj broj telefona koji je Ana imala pre dve godine kada je registrovala profil na “Instagramu” i da joj je tako hakovan “Instagram”. To je uradio neko ko je znao da je ona pre dve godine izgubila telefon i ko je znao koji je ona tada imala broj telefona – rekla je Soraja i odbacila spekulacije za produkcija ima veze sa ovom aferom.

Inače, podsećamo da je Filip Mijatov objavio znak “Anonimusa”, poznate hakerske grupe, pa se sumnja da je upravo on taj koji je znao da je Ana izgubila broj i koji je sve ovo i odradio.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...