Nije pobedila u Zvezdama Granda… Katarina poručila: Pošteno i hrabro sam koračala…

Sinoć je u finalu “Zvezda Granda” pobedila je Džejla Ramović. Među finalistkinjama je bila Katarina Kaća Jovanović i ona se danas oglasila nakon svega.
– Dragi prijatelji, moram da kažem da sam veoma ponosna na svoje učešće na Zvezdama Granda, pošteno i hrabro sam koračala do samog finala, pevala i igrala u najtežim trenucima za mene i moju porodicu. Trudila sam se da sebi postavljam nove izazove, da zaobilazim kalupe i da ponosno stojim iza toga. Hvala vam sto ste to prepoznali i sto ste me uvek podržavali i lepim recima ohrabrivali – poručila je Katarina između ostalog na “Instagramu”.

View this post on Instagram

Dragi prijatelji, moram da kažem da sam veoma ponosna na svoje učešće na Zvezdama Granda, pošteno i hrabro sam koračala do samog finala, pevala i igrala u najtežim trenucima za mene i moju porodicu. Trudila sam se da sebi postavljam nove izazove, da zaobilazim kalupe i da ponosno stojim iza toga. Hvala vam sto ste to prepoznali i sto ste me uvek podržavali i lepim recima ohrabrivali. Neizmernu zahvalnost dugujem @karleusastar @zoranbirtasevic @miraskoricofficial @ivanapeters @___ceger___ @zilenium @jasminatrenic88 @stefanorlic i Vladanu Stojkovicu, timu koji je naše zalaganje nagradio najboljim uslovima i omogućio nam predivne scenske transformacije, divni steeee!!! Veliko hvala Grand produkciji na pruženoj šansi i podršci tokom celog toka takmičenja! Posebno bih se zahvalila @makeup_by_jovie, devojci koja mi je uvek nesebično pomagala oko svega, stekla sam pravog prijatelja, hvala ti! Momcima iz @getokrusevac , naklon, carevi ste!Osoba bez koje ne bi ništa od ovoga bilo, moj oslonac, najbolji prijatelj @golub____ , uvek tu za mene i ja sam ponosna sto sam tvoja drugarica!❤️ Hvala mojoj divnoj porodici i mojim dragim prijateljima koji su uvek verovali u mene, moja najveća snaga! Mnogo vas volim i radujem se novim pobedama! ❤️❤️❤️ Style @___ceger___ @ninarajakatelier @vow_jewelry 🔥 Make up @makeup_by_jovie 🔥 Hair @aleksandargligorievski_hair 🔥

A post shared by Katarina Jovanović Kaća (@katarinajovanovickaca) on


Podsećamo da je Katarini Jelena Karleuša bila mentorka u ovom takmičenju.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...