Najveći mađarski AQUA SPRAY PARK zabava za celo leto!

Najveći mađarski AQUA SPRAY PARK, koji se nalazi unutar kompleksa Aquaworld Resort Budapest, biće otvoren tokom cele letnje sezone, tačnije od 15. juna do 15 septembra, a kako je ove godine znatno proširen u odnosu na prošlogodišnji, sada je ovo najveći spray park u susednoj zemlji, ali i u regionu.


SPRAY PARK sastavljen je od više stotina prskalica raznih oblika i  dimenzija, pa se ovih vodenim zdanjem podjednako oduševljavaju i deca i odrasli. Ceo park instaliran je na gumiranoj podlozi, pa je mogućnost povrede dece pri padu veoma mala, tačnije skoro da i ne postoji.
Poseta ZOO vrtu i krstarenje Dunavom!
Svi gosti Aquaworld Resort hotela odmah prijavljivanju u hotel dobiće i besplatne vip ulaznice za ZOO vrt, inače jedan od najvećih i najbogatijih u Evropi. Gostima se tako pruža mogućnost da potpuno besplatno obiđu ovo životinjsko carstvo unutar kojeg se nalaze i brojne ugrožene vrste životinja.
Gostima hotela se pruža i mogućnost da upoznaju Budimpeštu sa Dunava, a za sve zainteresovane obezbeđen je prevoz iz hotela. Tokom krstarenja pruža se jedinstven pogled na fascinantno zdanje mađarskog parlamenta, Citadelu, prelepe mostove, ali i brojne druge znamenitosti i simbole Budimpešte.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...