Morali su svi da napuste prostoriju… Zvezda Granda progovorila o neprijatnim scenama!

Nakon što je ostvarila odličan plasman u Zvezdama Granda prošle sezone, Hana Mašić gradi svoju karijeru vrlo uspešno, objavila je drugi singl, novu pesmu i spot “Nužno zlo” . Atraktivna Zagrepčanka je tokom prošle sezone najvise pozitivnih komentara dobila od Jelene Karleuše tako da se potrudila da sa novim spotom parira svetskim zvezdama.

U spotu glumi poznati hrvatski maneken Željko Vlajić sa kojim je pevacica snimala i scene u kojima je do sada nismo videli a ima I kadrova u kojima je potpuno naga.

Hana Mašić
Hana Mašić
Hana Mašić

– U jednom trenutku mi je bilo neugodno jer smo snimali pomalo intimne scene tako da je Ivan odlučio izvesti svu ekipu izvan studija kako bi ostao raditi sa mnom nasamo, da bih se ja konačno opustila-kaže Hana koja u novom spotu izgleda prilično izazovno pa i ne čudi da je mnogi već sada smatraju seks bombom mlađe generacije.

Hana Mašić
Hana Mašić
Hana Mašić

I dok se većina pevacica koje nam dolaze iz Hrvatske predstavljaju kao pop pevačice, Hnaa za sebe ponosno ističe da je pop folk pevačica i da sa tim nema problem.

Hana Mašić
Hana Mašić

– Mislim da Hrvatska ima taj problem da prihvati i biće mi teško da se sa folk muzikom probijem tamo, ali ako je cjena toga da ja preko celog Balkana dođem do svoje zemlje nemam problem sa tim. Za razliku od Severine , Rozge i drugih ja nemam problem da to priznam – rekla je zvezda Granda.

Hana Mašić
Hana Mašić
Hana Mašić

Pogledajte spot za pesmu “Nužno zlo”!

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...