Mapetovci poslužili Toniju kao inspiracija za novi spot! VIDEO

Voleli ste ‘Mapetovci’? Onda ćete obožavati Tonija Cetinskog u novoj ulozi. Otkačene lutke u kojima su uživale, ali i odrastale mnoge generacije, poslužile su kao inspiracija za novu muzičku priču koju jednostavno morate voleti.

‘Mapet’ Toni, kao savršena kopija originala, gde pratimo njegove čudne i neobuzdane dogodovštine iz noćnog provoda, u kojem mu se nije pridružila devojka. Razočaran i nesretan, zbog propalog dogovora, prepustio se provodu u društvu prijatelja. Celo scenario, ove otkačene priče, osmislio je sam Tony, a sve je u delo sproveo je reditelj Paolo Gentilini, koji je zaslužan i za njegove odlične spotove “General bez činova” i “Ja ne znam nikog boljeg od tebe”.

– Hvala celom mom kreativnom timu i izdavaču koji se trude ispuniti sve moje želje kao i sprovesti ih u dela. Napokon imam svog dvojnika u obliku lutke pa ne moram biti u svakom spotu. Najveće hvala svima i na ljudskosti, kao i publici koja me podigne kad je teško. Volim vas. Vidimo se na turneji! – poručio je Toni.

Ovoga puta imamo prilike videti nešto drugačije video izdanje, koje nam donosi cela kreativna ekipa, predvođena Tonijem. Sudeći po svemu, ponovo su pronašli savršenu formulu za uspeh, a lik Tonija Cetinskog, ovoga puta pretvoren u lutku, jednostavno će vam se “uvući pod kožu”.

Nova pesma “Svaka tvoja laž”, dolazi sa izuzetnog, najprodavanijeg i nagrađivanog aktualnog albuma “Kao u snu”, kojim je ponovno potvrdio status najtraženijeg regionalnog pevača. Sve to, uz hitove iz prebogate karijere, Toni je na svoj savršeni način, pretvorio u najveću regionalnu koncertnu turneju #samoljubav, koja ruši rekorde.

Subota, 22.06. rezerviran je za koncert na Tašmajdan u Beogradu.

Foto: Paolo Gentilini

Facebook Comments

Previous Article
Next Article