Stilista otkriva da li je imao seks sa Brendonom i šta zna o operacijama Ane Korać!

Branislav Radonić Brendon i Jovana Tomić Matora su proteklih dana imali žestoke svađe i razmenili su brutalne uvrede.
– Je**o te je Neven Ciganović – pre nekoliko večeri je Matora rekla Brendonu.
Zbog ovih reči, neki gledaoci su posumnjali da je Brendon imao seks sa Nevenom. Kontaktirali smo kontroverznu rijaliti zvezdu i stilistu iz Hrvatske i proverili smo šta on može da nam kaže u vezi sa ovom temom.

– Matora je to verovatno rekla u smislu da sam ga je**o u mozak, jer mu nisam dao mira i stalno sam ga spušao, ali čujem da me svako malo neko tamo pominje. Posebno kada je Brendon u pitanju. Toma i Dorotea su me isto nešto spominjali. Očigledno je da im skroz falim tamo da im razje*em situaciju – rekao je Neven za naš portal.
On je posebno ogorčen zbog toga što često napadaju Anu Korać.

– Ljute me zato što mi mnogo diraju Anu – naveo je Neven.
Zanimalo nas je zašto on brani Anu i uopšte kako je upoznao ovu učesnicu „Zadruge“.
– Pa, Ančica je moje sunce. Ona i Sara (Soraja Vučelić) su mi drugarice. Ančica me je posećivala u bolnici u Beogradu kada sam ležao nakon operacije. I stvarno je dobra devojka. A sa Sorajom sam od pre dobar drug, tako da sam Anči upoznao preko Soraje. Za tu devojku mogu reći samo sve najbolje i da je baš pravi drug – otkrio je Neven i dodao da se raduje što će uskoro ponovo videti Anu jer se kraj rijalitija „Zadruga“ bliži.

Ovaj nekadašnji učesnik rijalitija „Surivor“ je otkrio i šta zna o operacijama koje je Ana imala u Turskoj.
– Jako sam ljut na onog Filipa što je pričao svakakve gluposti za Anu. Posebno za operacije jer ja sam Anu poslao kod Turčina na operaciju i znam da je sve platila od svojih para jer sam joj ja sređivao da preko reda ode ne operacije i sredio sam joj i neke popuste za te operacije – ispričao nam je Ciganović.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x