LJUBA JE SVE GLEDALA… Dejan: Aleksandra se ponašala kao nevaljala devojčica! FOTO

Mnoge šokantne situacije obeležile su postojanje Aleksandre Subotić na javnoj sceni. Otkad je Subotićeva za sebe rekla da je “presvetla”, gledaoci na društvenim mrežama podsećaju javnost kako se starleta nekada ponašala. Podsećaju je na seks sa Davidom Dragojevićem u istoj prostoriji u kojoj je bio i njen stric Srbolju Subotić, zatim da je lažirala trudnoću, da je bila sa maminim dečkom, a među poslednjim situacijama podsećaju i na to kako joj je u “Parovima” Dejan Stanković Kralj masirao zadnjicu.

Kontaktirali smo Kralja i upitali smo ga u kakvom sećanju je njemu ostalo učešće Aleksandre u rijalitiju u kojem su zajedno bili i kako mu sada izgledaju ovi kadrovi iz prošlosti na kojima se vidi kako on masira zadnjicu ove rijaliti zvezde.

– Bio sam sa njom u “Parovima”, bili smo u istom rijalitiju. I sećam se da, dok sam je masirao, da je Ljuba sedela na istom krevetu pored nas i da je sve ovo gledala – rekao je Dejan za nemazabranjenih.rs i dodao:

– Moje mišljenje o Aleksandri je super. Ona se u “Parovima” često ponašala kao nevaljala devojčica, koju je trebalo ukrotiti, a to niko nije umeo. Dok sam je masirao, osetio sam da poseduje veliku energiju. Posle te masaže smo se i zbližili, ali ja sam posle toga napustio rijaliti.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...