Danas je jedna od najlepših pevačica… Da li prepoznajete devojčicu na fotografiji?

Valentina Mec je stekla veliku popularnost zbog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”. Kada se prvi put pojavila na sceni ovog šoua, ona je tada bila devojčica, a kako su godine prolazile, ona je izrasla u prelepu devojku i danas mnogi tvrde da je ona jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima.

– Rano sam progovorila i bila sam spretna i pravi sportski tip. Čim sam videla rolere i prvi bicikl, odmah sam provozala. Kao mala sam znala na stotine pesama i baš je bio širok dijapazon. Pevala sam i dečje pesme “Uskršnje jutro” do “Kad ja pođom na Bembašu”. Detinjstvo ću pamtiti i po šljapkanju po plićacima Drine i po tome što smo drugarica i ja imale neki svoj izmišljeni jezik i fazone koje smo samo nas dve razumele – otkrila nam je Valentina.

Prvi kontakt sa mikrofonom, Valentina je imala još u vrtiću.

– Prvi kontakt sa pravim mikrofonom sam imala kao dežurna u vrtiću, pa kada proziva drugare, čiji su roditelji došli po njih, to je bio doživljaj – otkrila nam je mlada pevačica, koja tvrdi da kao mala i nije imala neke određene muzičke uzore.

View this post on Instagram

💎

A post shared by Valentina Mec (@mecvalentina) on

View this post on Instagram

🍒

A post shared by Valentina Mec (@mecvalentina) on

Još kao devojčica, Valentina je bila popularna među svojim vršnjacima, a nakon nekoliko godina, zahvaljujući “Pinkovim zvezdicama”, ona je postala popularna i širom regiona.

View this post on Instagram

#pinkovezvezdice #allstars #soon ⭐️✨⭐️

A post shared by Valentina Mec (@mecvalentina) on

Valentina je prošla u samu završnicu šoua “Pinkove zvezdice All Stars” i ostvarila je veliki uspeh. Ona je nedavno postala punoletna i zbog njenog glasa i stasa, uvereni smo da će za kratko vreme zaseniti mnoge pevačice na našoj estradi.

Valentina je u takmičenju uglavnom izvodila pop numere, međutim, ona je nedavno dokazala da bi se odlično snašla i u komercijalnoj muzici koja je popularna na ovim prostorima. Da smo u pravu, podsetimo se kako su nedavno Valentina i njene drugarice iz pomenutog takmičenja na jednoj probi pevale narodnjake.

HIT SNIMCI! Ovako zvuči kada Teodora, Valentina, Bojana i Antonia „raspale“ narodnjake! VIDEO

 

Facebook komentari

Tags from the story