Mikiju Đuričiću određen pritvor od 30 dana!

Miki Đuričić brzom reakcijom nadležnih sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama koje je pokazao u rijalitiju “Zadruga”. Naime, Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Bivši učesnik “Zadruge” Miroslav Miki Đuričić danas je u policiji saslušan zbog toga što je u ranim jutarnjim časovima ošamario Suzanu Perović, a potom štakama pretukao Nadeždu Biljić u rijalitiju “Zadruga”, zbog čega je istog trenutka diskvalifikovan i najstrože kažnjen, a prema poslednjim informacijama, njemu je određeno zadržavanje.

Naime, kako Pink.rs saznaje, Đuričiću je danas određen pritvor od trideset dana, nakon čega je sproveden u zatvor.

Podsetimo, Miki je najpre nasrnuo na svoju emotivnu partnerku, koju je ošamario, a potom je iz čista mira u više navrata pljunuo bivšu devojku Nadeždu Biljić, koju je potom nekoliko puta štakom zadao više udaraca po telu, zbog čega je briznula u plač. Biljićeva je danas u policijskoj stanici dala iskaz tim povodom, a njeni roditelji su poručili da je protiv Đuričića zbog nasilja nad njihovom ćerkom pokrenuta tužba.

Takođe, Đuričićevo ponašanje najoštrije je osudio i Pink – u saopštenju Pink International Company navodi se da se javno oštro osuđuje bilo kakva vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno.

Na osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink, uslediće i tužba protiv njega, a ovim putem Pink je apelovao i na nadležne organe – policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika.
Izvor: Pink.rs

Facebook Comments

Previous Article
Next Article