Antonia otkrila da li će se razočarati ako ne pobedi u Pinkovim zvezdicama!

Antonia Gigovska je oduševila proteklog petka gledaoce i članove žirija šoua „Pinkove zvezdice All Stars“. Ona je prošla dalje i to zahvaljujući glasovima gledalaca, a njen snimak na „Youtube“ ima najviše pregleda od svih snimaka iz polufinala.

https://www.youtube.com/watch?v=qRELtiFoIi8

Njen nastup u polufinalu, obeležio je i jedan peh. Ona se saplelela i pala je na pod, ali se brzo podigla i nastavila je da peva kao da se ništa nije dogodilo. Neki sumnjaju da je ona možda namerno odglumila pad, ali je Antonia demantovala te tvrdnje.

– Drago mi je što imam najviše pregleda na „Youtube“. Naravno da taj pad nije bio namešten nego je bilo baš slučajno. Baš sam slučajno pala. Nisam očekivala. Drago mi je i što su ljudi prepoznali moj talenat i ono što sam pala i što sam se ponela kao da nije bilo ništa – rekla je Antonia za naš portal.

https://www.instagram.com/p/BxR24dklolf/

Antonia ima veliku podršku i mnogi već sada u njoj vide pobednicu ovog takmičenja. Mi smo je pitali da li će se razočarati ako ne pobedi i da li bi to doživela kao svoj neuspeh.

https://www.instagram.com/p/BwbzHP0l3Sx/

– Naravno da ne bi bio neuspeh ako ne pobedim jer je i samo finale veliki uspeh. Snimam pesme, u finalu sam, imam nastupe i sve bi to bili razlozi da se ne osetim poraženo ako ne osvojim prvo mesto – rekla nam je talentovana Makedonka.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x