Ima armiju obožavateljki… A zbog ovoga, još više ćete poštovati Sergeja Pajića!

Sergej Pajić je neko ko je za kratko vreme postao tinejdž-zvezda. On je stekao vrtoglavi uspeh u celom regionu, a među njegovim fanovima dominiraju devojčice. Možda bi neko pomislio da je Sergeju sve „palo s neba“ i da je uspeh u njegovom životu bez velike muke, međutim, to baš i nije tako.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by SERGEJ PAJIC️ (@pajicsergej_official) on

Zbog školovanja, Sergej se prošle godine iz Banjaluke preselio u Beograd. Zbog svog daljeg napretka, on je obrazovanje nastavio u srpskoj prestonici, ali je njemu poprilično bilo teško što je morao da se odseli iz rodnog kraja.

Od Sergejevih roditelja smo saznali i kako se on u Beogradu snašao.

View this post on Instagram

I DON’T CARE

A post shared by SERGEJ PAJIC️ (@pajicsergej_official) on

– Nije mu bilo lako da se bori sa tim da bude razdvojen od nas i od svojih prijatelja koji su u Banjaluci. Kada se selio u Beograd, razmišljao je da li čini ispravnu stvar, ali moram da ga pohvalim da se dobro snašao u Beogradu. Čak je i nas sve iznenadio. Radeći na sponzorstvima, uspeo je nama kao njegovim roditeljima da olakša finansijsku stranu cele priče. Otkad je u Beogradu, nikada nije tražio novac da mu pošaljemo. Uspeo je sam da se snađe, sam plaća svoje troškove za školovanje, smešaj i hranu. Čak pomaže i svojoj sestri. To bi bio uspeh i za nekog ko ima 30 godina, a ne za nekog ko ima samo 15 godina. Smatram da je to podvig – otkrila nam je Darija Pajić, Sergejeva mama.

Možda bi neko pomislio da je zbog takmičenja i popularnosti, Sergej zapostavio svoje obaveze u školi, ali to nije tako. U školskom dnevniku, on ima petice i na tom terenu je uspešan.

Proteklog petka, zahvaljujući glasovima gledalaca, Sergej je prošao dalje u takmičenju „Pinkove zvezdice All Stars“, a ko možda dosad nije video njegov nastup u polufinalu, to može da učnii u linku ispod.

 

Facebook komentari

Tags from the story
,