Veliko interesovanje takmičara za novu sezonu Zvezda Granda! FOTO

Najveći studio Avala filma na Košutnjaku u Beogradu bio je pretesan kako bi primio sve zainteresovane kandidate, koji su došli na audiciju za Zvezde Granda. Zbog ogromnog interesovanja, u popularnom „Kecu“, gde se inače snima ovo muzičko takmičenje, bilo je gotovo nemoguće prići. Svi kandidati, strpljivo su stajali u redu nekoliko sati, a Dragan Stojković Bosanac, koji je uz Đorđa Davida bio na samoj audiciji, svirao je na harmonici u bekstejdžu i na taj način razbijao tremu mladim pevačima. Dolazak Saše Popovića izazvao je ovacije kod svih kandidata, a direktor Grand produkcije, pre samog kastinga, rekao je:

„Odziv je bolji nego prošle godine. Ima dosta novih i dobrih kandidata što nas jako raduje, rekao je Popović i otkrio šta se sprema za jesen:

– Sledeće sezone pored šest mentora, u svakoj emisiji imaćemo po jednog gosta mentora. U toj ulozi će biti najveće regionalne zvezde. Zvaćemo na primer Brenu, Željka Joksimovića, Tonija Cetinskog i mnoge mnoge druge. Videčete kakav spektskl pripremamo“, rekao je odlično raspoložen Saša.

Inače, audicije u Nišu i Novom Sadu su već završene, pa se Grandov kasting karavan na čelu sa Popovićemm sledeće nedelje seli u Bosnu i Hercegovinu.

Foto: Z.K.Munja

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *