Rialda zavodila njenog dečka! Kristina se oglasila nakon svega! VIDEO

Atraktivna pevačica Rialda Karahasanović juče je predstavila novi spot za pesmu „O da“. Za ekranizaciju ove pesme, angažovan je i Vlada Stojić, inače dečko pevačice Kristine Denić. U spotu za pomenutu pesmu, Rialda, u izazovnom izdanju, zavodi Stojića. Nas je zanimalo kako njegova devojka reaguje dok gleda takve scene.


– Na neki način sam se navikla jer nije prva koleginica koja je angažovala njega za spot. Snimao je ranije i sa Milicom Pavlović, Katarinom Grujić, Oljom Bajrami i drugim atraktivnim koleginicama. U početku smo imali male tenzije zbog toga, ali vremenom smo se navikli, kako ja na njegov posao, tako i on na moj. Bitno je samo da on zna granicu i da zna koje stvari su sa ukusom, a koje bez ukusa – rekla je Kristina za nemazabranjenih.rs i dodala:

– U početku, kada sam ga upoznala, nije mi bilo svejedno. Naš prvi kontakt je bio kada smo snimali moj drugi spot i tada je bio jako zatvoren i jako profesionalan. U tom periodu, kada se još nismo ni poznavali, kada sam ga takvog upoznala, imala sam neki stav o njemu kako je on umišljen i kako je sav bitan. I ta situacija me uvek teši da znam kako se on ophodi sa drugim koleginicama kada je na snimanjima i verujem mu da je strogo profesionalan. Mislim da je i sa drugima tako.
Podsetimo se ovog intrigantnog spota!

Facebook Comments

Tags from the story
, ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *