Bila je svedok svega: Ja sam držala vrata dok su Aleksandra i Mladen imali seks!

Aleksandra Krstić je bila učesnica rijalitija „Snajke“ u kojem su Aleksandra Subotić i Mladen Vuletić imali seks. I dan-danas, Subotićeva tvrdi da seksa nije bilo, iako je poligraf u „Parovima“ potvrdio da je seksa bilo, a sam Mladen se odao za akciju sa ovom aktuelnom učesnicom „Zadruge“.


Krstićeva nam je do detalja ispričala sve o odnosu Aleksandre i Mladena.
– imali su Mladen i Aleksandra seks. Prvi put sam im ja držala vrata. Bila sam pored njih da drugi ne skontaju šta oni rade. Pokrivala sam ih. Kasnije su isto imali nekih akcija – rekla je Aleksandra Krstić za portal nemazabranjenih.rs i dodala:
– Kasnije u „Parovima“, Aleksandra je čekala kada će Mladen da dođe. Kukala je za njima. Bila je zaljubljena u njega. Tada je Mladen imao devojku, ali nisu bili nešto jako zaljubljeni. Znam i poze koje su Aleksandra i Mladen imali tokom seksa.

Marijana Zonjić, Aleksandra Subotić i Aleksandra Krstić u Snajkama

Krstićeva tvrdi da je Mladen ćutao o tome zbog svoje tadašnje devojke, ali i zbog Čabarkape.
– Mladen nije hteo da prizna da su imali seks jer bi Aleksandru prozivali da je bivšoj drugarici uzela dečka, a i zbog Čabarkape. On je tada bio u zatvoru, a Aleksandra je i dalje bila u kontaktu sa njim – rekla nam je Aleksandra Krstić.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x