Uoči polufinala Pinkovih zvezdica, Antonia pevala na dodeli nagrada Naxi radija! FOTO

Antoniu Gigovsku i preostale takmičare u šouu „Pinkove zvezdice All Stars“ ovog petka očekuje najveći izazov dosad jer ovog petka na programu je polufinale ovog takmičenja i po prvi put sada glasaju gledaoci.

Pre izlaska na scenu takmičenja na „Pinku“, ova talentovana Makedonka pevala ne na dodeli nagrada „Naxi radija“ u Pozorištu na Terazijama. Ona je na ovoj događaju zaista blistala i nije skidala osmeh s lica, koji je njen zaštitni znak. Osim što je blistala vizuelno, ova tinejdž-zvezda je i na ovom javnog događaju pokazala svoj moćni vokal.

Inače, treba pomenuti da je Antonia imala uzbudljiv period iza sebe. Ona je nedavno bila na „Evroviziji“ u Tel Avivu gde je pevala prateće vokale Tamari Todevskoj, koja je ove godine predstavljala Severnu Makedoniju na ovom festivalu.

A da li će Antonia blistati i ovog petka u „Pinkovim zvezdicama“, ostaje na vama da emisiju, koja će biti prva emitovana uživo emisija u ovoj sezoni, gledate u petak uveče i da procenite da li baš ona zaslužuje vaš glas.

 

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x