IAKO DOKAZI POSTOJE! Aleksandra i dalje laže za trudnoću i seks sa Mladenom! VIDEO

Aleksandra Subotić i dalje gledaoce pokušava da obmane gledaoce da u rijalitiju “Snajke” nije imala seks sa Mladenom Vuletićem, kao i da nikada nije glumila lažnu trudnoću. Danas joj je Marijana Zonjić rekla da laže i da je imala i seks sa Mladenom i da je ona čula sve jer je bila u tom rijalitiju, a i da se zna da je glumila lažnu trudnoću. Ona je vređala Marijanu da izmišlja jer je Lazar Jeremić drži u šaci.

Možda Lazar Marijanu drži u šaci, ali neke istine su već odavno razotkrivene, iako Aleksandra i dan danas to ne želi da prizna.

Podsetimo se da je prvo na poligrafu u “Parovima” potvrđeno da su Mladen i ona imali seks. I tada, kao i sada, Aleksandra se branila da je ona majka jednog deteta. Međutim, ta majka nije razmišljala o detetu ni kada je ulazila u WC sa Mladenom niti kada je u “Parovima” imala seks sa Davidom Dragojevićem.

A podsetimo se kako je razotkriven njen seks sa Mladenom…

I ne samo da je poligraf u “Parovima” pokazao da su Mladen i Aleksandra zaista imali seks, već je to nedavno otkrio i sam Mladen.

View this post on Instagram

Dokle tvoje l lazi idu BRUKO, zenskog roda🧟‍♀️

A post shared by David Dragojevic fp (@_david_dragojevic__king) on

Za lažnu trudnoću, sama je produkcija potvrdila da je to bila gluma i da je to bila gluma na koju je Aleksandra Subotić svesno pristala. Međutim, ona i dalje tvrdi da je ona mislila da je trudna i da je nju produkcija obmanula. I sam David je otkrio nedavno da je voditeljka Anđela Lakićević krišom u “Parove” Aleksandri unosila uloške kako se ne bi otkrilo da ipak nije trudna, ali ona i dalje laže i obmanjuje sve.

I

 

 

 

 

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...