Nakon incidenta sa Minom… Oglasila se Stanijina drugarica: Hvala obezbeđenju što je reagovalo!

Mina Vrbaški je sinoć ušla u kupatilo dok se Stanija Dobrojević tuširala. Ona je držala vrata i nije htela da dozvoli Staniji da izađe iz kupatila i tom prilikom je Staniji čak uputila i pretnje zbog njene, kako je Mina navela, igre sa Markom Markovićem.

Kontaktirali smo Stanijinu najbolju drugaricu i njenog PR-a Tamaru Radoman. Ona je za naš portal prokomentarisala ovu situaciju.

– Mina je mali psiho, to je pokazala i u Zadruzi 1. Previše se zaigrala i verujem da je i alkohol uticao na nju da se sinoć onako ponaša. Sigurna sam da jeste spremna svašta da uradi, ali s druge strane verujem u produkciju Zadruge i da neće tako nešto dozvoliti – rekla je Tamara za naš portal i dodala:

– Zgrožena sam bila što Staniji nije dozvolila da izađe iz kupatila. Bilo je zastrašujuće zaista, ona je spremna na sve, ali hvala Bogu, obezbeđenje je odmah reagovalo. Nadam se da će se Stanija pametno izvući iz cele ove situacije, i da će, ako je toliki problem njeno druženje sa Markom, da će prestati da se druži sa njim.

Kako je sporna situacija izgledala, možete da pogledate u snimku ispod!

https://nemazabranjenih.rs/2019/06/05/reagovalo-obezbedjenje-mina-upala-kod-stanije-u-kupatilo-pretila-joj-i-nije-htela-da-je-pusti-video/

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x