Tuga u porodici… Zvezdi Granda preminuo tata! Ovako se oprostila od njega! FOTO

Za razliku od mnogih muslimana koji danas slave Ramazanski bajram, pevačici Lejli Zahirović danas neće biti do slavlja. Njoj je juče preminuo otac Mirsad.

– Ne znam odakle da počnem, babo moj. Prerano si otišao, ostavio me da se borim u ovom svijetu nepravde, tuge i bola. Govorio si mi proslavit ćemo tvoj rođendan kćeri kad se vratiš s puta, zajedno ćemo da slavimo tvoje uspjehe, uspone. A ti babo moj ode i ostavi me kad si mi najpotrebniji. Bio si mi sve u životu, i ostati ćeš uvijek moj ponos. Sa tobom mi odlazi života pola, ali ostaješ ti da živiš vječno u mome srcu. Borila sam se da ti obezbijedim u životu i vratim sve ono što si ti uradio za mene, babo. Obećavam ti da ću da ispunim ono što si želio uvijek, da ostanem uspješna, ostvarena, a sve ću to da radim u tvoje ime, i samo za tebe. Niko te nikada nece zamijeniti, živote moj! Volim te – navela je pevačica na društvenim mrežama.

Ne znam odakle da pocnem,babo moj. Prerano si otisao,ostavio me da se borim u ovom svijetu nepravde,tuge,i bola. Govorio…

Posted by Lejla Zahirović on Понедељак, 03. јун 2019.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *