Nakon Lauševića, Džidža završila na ovom luksuznom imanju! VIDEO

Džidža Stojković je posle glumca Žarka Lauševića završila na velelepnom surčinskom imanju! Mlada pevačica je snimila spot za pesmu „Pare proklete“ u ergeli gde je naš proslavljeni glumac snimao scene zajedno sa Nendaom Jezdićem za najgledaniju domaću krimi – seriju „Državni službenik“.
Džidža kaže da nije slučajno odabrala baš ovaj prostor:
– Najbolji idu sa najboljima! Šalim se naravno, ali verujem da su producenti te serije isto kao i ja znali, da je taj prostor jedinstven i savršen za dobar scenario, kakav ima i moj spot – rekla je pevačica.
Ona je u proteklih nekoliko nedelja publiku obradovala numerama „Tuguj“ i „Srećno pijana“, a sada je trilogiju zaokružila pesmom, koja je drugačija od svega što se do sada snimalo jer po prvi put izvođač i peva narodnjak ali i repuje.


– Ni sama nisam znala da to mogu dok nisam ušla u studio i počela da repujem. Saradnici, ali i ja bili smo iznenađeni kako to dobro zvuči, pa smo napravili taj eksperiment, ili bolje reći, novi pravac u muzici gde jedan izvođač radi više stilova muzike, na primer, spaja svojim vokalom narodnjak i rep- rekla nam je Džidža, a kako to zvuči, poslušajte u videu.

Facebook Comments

Tags from the story

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *