DEMANTOVALA MILJANU! Ema: Marko me nije tukao!

Voditeljka Ena Popov je danas uspešna i majka i žena i voditeljka i modna dizajnerka. Njen prvi korak na javnu scenu se vezuje za rijaliti „Veliki brat“ i za vezu sa Markom Miljkovićem, koji je sada učesnik „Zadruge“. Više puta je Miljana Kulić prozivala Marka da ga je Ena ostavila zbog toga što je on bio agresivan i što je ona trpela nasilje dok je bila sa njim u vezi.

Mi smo kontaktirali Enu i zanimalo nas je kakvo je njeno mišljenje o Marku i da li ima istine u tim pričama da je trpela zlostavljanje.

– Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bilo lepo da svi žive u sadašnjosti – rekla je Ena za naš portal i dodala:

– O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan.

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x