Na javnom mestu, zvezda Granda grli supruga svoje drugarice! FOTO

Atraktivna pevačica Kristina Nina Jovanović postala je živa igracka. Ali samo u pesmi. Upravo tako zove se novi singl mlade zvezde Granda, koja je prošle nedelje snimila i spot za numeru „Živa igračka“.
Srpska prestonica dala je nekoliko divnih lokacija koje je zabeležila VIZ produkcija zadužena za video ugođaj Ninine pesme, pa je za snimanje celokupnog spota bilo potrebno nekoliko dana.
– „Živa igračka“ je pesma od koje mnogo očekujem. Na prvo slušanje mi se dopala, ali i svim ljudima oko mene sa kojima se savetujem kada je posao u pitanju. Napisao je i komponovao Andrej Jakšić, dok je Ivan Bambi Mirković, bio zadužen za aranžman. Jedva čekam da se završi montaža, pa da čujem i šta će publika reći. Nadam se najboljem! – rekla je Nina koju smo posetili upravo na snimanju poslednjih kadrova spota.


Inače, sve se ovekovečilo u studiju Manhattan, a interesantno je da je glavnu mušku ulogu u spotu, Nina poverila suprugu jedne od svojih najboljih drugaricua, a nama ostaje samo da sačekamo sedam dana i uživamo u sjajnoj izvedbi zgodne Nišlijke i njenoj „Živoj igrački“.

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x