DENSERI SVE OTKRILI! Sin Natalije i Sanija ulazi u Zadrugu 3!

Bračni par Natalija i Sani Ibraimov decenijama čine grupu “Trik FX”, a nekoliko puta bili su deo rijaliti programa. Ovoga puta interesantan medijima postao je i njihov sin Dejan, a u emisiji “Kontravizija” Lava Pajkića koja će se emitovati danas u 19.15 časova na televiziji “Pink” otkrili su da li će on biti deo “Zadruge 3”.
Jedina koja je isključila mogućnost da uđe u “Zadrugu” jeste Natalija koja kaže da to više ne želi, pa je na pitanje Lava Pajkića da li će gledaoci imati priliku da je ponovo vide u ovakvom jednom formatu, ona odgovorila:
-Ja ne, dosta od mene dva puta – izjavila je ona, dok je Sani bio otvoreniji po ovom pitanju:
– Još uvek razmišljam. Neki likovi mi se dopadaju neki ne, ali okej to je igra što da ne – istakao je Ibraimov koji je otkrio da će se njihov sin naći u trećoj sezoni najpopularnijeg rijalitija:
– Sin Dejan? Trebalo je da bude u drugoj, ali će verovatno biti u trećoj sezoni. Prilično ga hvale, na njemu je da odluči – istakli su članovi dens grupe.
Natalija i Sani su na snimanju emisije “Kontravizija”, koju će gledaoci imati prilike da pogledaju već danas na televiziji “Pink”, priznali i u kakvim su odnosima sa Anabelom Atijas i Gagijem Đoganijem, čiju su ćerku Lunu dosta kritikovali u prvoj sezoni “Zadruge”.

Facebook Comments

Previous Article
Next Article

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga?

View Results

Loading ... Loading ...