Marko Luni: Blam me je što sam sa tobom imao pornić! VIDEO

Marko Miljković prišao je Luni Đogani nakon završene emisije ,,Pitanja gledalaca“, jer je hteo da joj skrene pažnju koliko mu je neprijatno kada se tušira zajedno sa njom pred kamerama „Zadruge „.

– Tebi je to normalno, meni to nije normalno. Sa tobom je druga priča! Popio sam, nisam znao šta radiš! Neću da me bude blam, tebi je to uopšteno, meni nije! Moraš ti da rasprd*š tu celu priču, ali dobro, sutra će biti sve u redu, treba mi da se iskuliram. Ti znaš koji je problem. Čoveku od 35 godina ne stoji da bude usnimljen da je u tuš kabini go, da mu se vidi g*zica. Mene je to blam, to je polu-pornić, blam me je što sam imao sa tobom polu-pornić. Razumeš šta hoću da ti kažem? Ne trebaju mi takvi kadrovi u rijalitiju! Mene je blam od toga! – pričao je Marko.

– Što se kupaš go inače? Budi srećan što sam ja bila tu, ništa loše nisi uradio. Da je to bilo pa da ukapiram. Bilo je toliko stvari, puštali su klip gde se čuju naši uzdasi! Razumem te, i dalje mi nije jasno, ali neka bude da razumem. Iskuliraj se, koliko ti treba dana, ne znam šta treba da ti kažem! – odgovorila mu je Luna.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=FP_rlNsWxkk

Izvor: Pink.rs

Previous Article
Next Article

ANKETA

Ko je vaš favorit u rijalitiju Elita?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs YouTube

x