Najprovokativnija dosad! Naida pokazala seksi guzu! FOTO

Fotomodel i fitnes instruktorka Naida Gadžo fotografisala se dok je bila na tretmanu za uklanjanje celulita. Fotografija koju je podelila na “Instagramu” zapalila je maštu mnogim muškarcima.

View this post on Instagram

Bikini body 🌸 #fitbynaki

A post shared by FitbyNaki (@fitbynaki) on

Naida je u prvi plan istakla svoju seksi guzu, a ovaj prizor je mnoge muškarce ostavio bez teksta. Kada pogledate ovu provokativnu fotografiju, biće vam i jasno zašto je izazvala takve reakcije.

Pogledajte!

View this post on Instagram

Često me pitate šta je to što kačim na story stalno, mašinica ona za gluteus (guzu) i šta ustvari radim, za šta služi ..itd.. Ovaj tretman se zove Cellutec to je subdermal therapy sistem, koji ujedinjuje visoko frekventnu radio frekvenciju i vibracionu terapiju u borbi protiv celulita.. Za celulit znamo da je degenerativna bolest masnih stanica i slabost vezivnog tkiva, visoko frekventna radio frekvencija direktno utiče na reparaciju vezivnog tkiva stimulacijom fibroblasta. Vibraciona terapija direktno uništava degenerisanu masnu stanicu sa stimulacijom limfne drenaže limfotok iste budu eliminirane.. osjećaj poslije tretmana je čvršća i zategnutija koža, po meni odmah poslije prvog tretmana.. Ako ste iz Sarajeva ili u blizini možete da se informišete više na kontakt telefon + 387 61 359 370 Dr.Sci.med Selma Arslanagić

A post shared by FitbyNaki (@fitbynaki) on

Previous Article
Next Article

Tea Tairović i Balkanija

Koja pesma sa prvog albuma Tee Tairović vam se najviše sviđa?

View Results

Loading ... Loading ...

nemazabranjenih.rs Facebook

Facebook Pagelike Widget

Anketa

Ko je vaš favorit u rijalitiju Zadruga

View Results

Loading ... Loading ...